Beter dan een eetcafe!

In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een eetcafé +. Wij proberen ons assortiment zo af te stellen dat u bij ons terecht kan voor een snelle hap maar ook voor een uitgebreid diner.

 

Afhalen

Villa Voorstad Take Away!

Lunch, Diner & Coffee To-Go

Wij serveren iedere donderdag t/m zondag heerlijke afhaal gerechten. We zijn dan geopend van 12:00 tot 20:00.

Lunch kunt u telefonisch of aan de bar bestellen. Voor diner dient u uiterlijk om 18:00 telefonisch te bestellen voor dezelfde avond.

U kunt telefonisch bestellen via: 024-3783318 of 06-17915803

Hieronder vindt u ons afhaalmenu, eet smakelijk!

Afhaalgerechten – Lunch

Onderstaande gerechten zijn telefonisch te bestellen, of a la minute aan de bar in ons restaurant.

Onze heerlijke koffie’s van Peeze en huisgemaakte MonChoutaart zijn ook beschikbaar voor afhaal!

  • Lunchbag Villa Voorstad (1p)

    11

    2 sneeën vloerbrood met zalm of carpaccio of brie of hummus (combinatie ook mogelijk), keuze uit bruin-, wit- of maïsvloerbrood met een smoothie en een zoet gebakje
  • Salade gerookte zalm

    9

    van Landgoed Doornik met zalmrilette , Noorse garnaal, rode ui, komkommer, tomaat en mierikswortelmayonaise
  • Salade carpaccio

    9

    met pesto, truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en pitjes
  • Salade falafel (V)

    7,5

    met hummus, tzatziki, bloemkoolrijst, rode ui, komkommer, tomaat, citroen en geserveerd met een pita broodje
  • Salade brie (V)

    7,5

    met pecannoot, gekarameliseerde uien, cranberry compote, komkommer, tomaat, pitjes en sla
  • broodje gerookte zalm

    5,5

    Rijk belegd broodje zalm van Landgoed Doornik met zalmrilette, Noorse garnaal, rode ui, komkommer, tomaat, mierikswortelmayonaise en sla. Keuze uit waldkorn, Italiaanse maïs bol of witte ciabatta
  • broodje brie (V)

    4,5

    Rijk belegd met pecannoot, gekarameliseerde uien, cranberry compote, komkommer, tomaat, pitjes en sla. Keuze uit waldkorn, Italiaanse maïs bol of witte ciabatta
  • broodje gezond

    4,5

    Rijk belegd broodje met ham, kaas, tomaat, komkommer, ei en kruidenmayonaise. Ook vegetarisch mogelijk. Keuze uit waldkorn, Italiaanse maïsbol of witte ciabatta
  • broodje carpaccio

    5,5

    Rijk belegd broodje rundercarpaccio met pesto, sla, oude kaas, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en pitjes. Keuze uit waldkorn, Italiaanse maïsbol of witte ciabatta
  • Falafel op 2 pitabroodjes (V)

    7

    met hummus, tzatziki, een salade van bloemkoolrijst, rode ui, komkommer, tomaat en citroen
  • Open Club Villa Voorstad

    8

    Twee sneeën maïsvloerbrood met kipfilet, spek, komkommer, tomaat, ei, sla en kruidenmayonaise

Afhaalgerechten – Diner

Onderstaande gerechten zijn telefonisch te bestellen tot 18:00, dezelfde avond kunt u dan de door u bestelde gerechten ophalen op een tijdstip naar keuze! (tussen 17:00 en 20:00)

Deze gerechten worden met friet en salade geserveerd

De salades van de lunch zijn ook voor diner te bestellen

  • Voorgerecht – Courgette-venkelsoep

    4

    Geserveerd met een snee vloerbrood
  • Voorgerecht – Carpaccio

    8,5

    rundercarpaccio geserveerd met oude kaas, pesto, sla, zongedroogde tomaat, pittenmix en truffelmayonaise
  • Hoofdgerecht – Carpaccio

    13

    rundercarpaccio geserveerd met oude kaas, pesto, sla, zongedroogde tomaat, pittenmix en truffelmayonaise. Bijgerecht keuze uit: friet of vloerbrood
  • Hoofdgerecht – Saté Villa Voorstad

    12

    Varkenshaas geserveerd met satésaus, zoetzure rode ui en gebakken uitjes
  • Hoofdgerecht – Kalfsstoof

    12,5

    Geserveerd met pappardelle pasta, courgette, spinazie, paddenstoelen, bosui, oude kaas, truffelolie en rucola
  • Hoofdgerecht – Krokante zalm

    12,5

    Geserveerd met noodles, teriyaki, gamba's, paksoi, bosui, sesam en een japanse omelet
  • Hoofdgerecht – Risotto (V)

    10,5

    Van bospaddenstoelen, oude kaas, balsamico, rucola en een zacht eitje
  • Dessert – Cheesecake

    4

    Huisgemaakte cheesecake van mandarijn
  • Dessert – huisgemaakte Monchoutaart

    2,50

    Onze huisgemaakte monchoutaart met bastogne bodem en kersengelei